Velkommen til Harstad

Vi ønsker gjestende klubb og dommerne velkommen til Harstad og sender ut litt info om Harstad og Harstad IBK.

Flyplassen ligger 42km utenfor byen, så det må påberegnes 45 minutter kjøretid.

Det går flybusser til og fra hvert fly. Flybussen koster pr idag 220 kr pr person en vei, 330 kr for t/r.

Alternativt har vi ordnet slik at det kan leies bil hos Avis til fast pris av kr 1500,- for en stasjonsvogn. Bensin må da påberegnes i tillegg. Med 5 stk i bil kan det lønne seg greit og man står mer fritt. Da vil man også ha transport til og fra hallen. Ta kontakt direkte med Daniel på Avis her i byen, tlf nr 90188661.

Kampene spilles i Harstadhallen. Adressen til Harstadhallen er Åsveien 6, 9405 Harstad. Telefonnummeret dit er 77026580. Hallen ligger ca 2 km fra sentrum. Dekket i hallen er parkett.

Av overnatting kan vi tilby sportspriser på Thon som for tiden er 795,- for et dobbeltrom. Thon er det nyeste og fineste hotellet i byen. Ta kontakt direkte med Thon Harstad på tlf nr 77000801 for booking. Vær tidlig ute for det kan ofte være fullt.

Når det gjelder bespisning så har vi en avtale med Egon Harstad(som er i samme bygning som Thon hotell) Ta kontakt direkte på tlf 77000850 for bordbestilling.

Det er mye å se og gjøre i Harstad, ta kontakt med oss om det skulle være spesielle ønsker. Vi kan anbefale en tur i Grottebadet etter kamp for å slappe av og restituere.

Hvis klubbene(spillerne) har venner eller familie som de ønsker gratisbilletter til, kan undertegnede kontaktes før seriehelgen med deres klubb.

Kontaktperson i HIBK er Nicolai Christensen, tlf 91646202, eller kontakt oss på klubbmailen Harstadibk@gmail.com hvis det skulle være noen ønsker eller spørsmål. Arrangement ansvarlig er Lars Olav Osvaag, tlf 911 17 574 eller lars.olaf.osvaag@tine.no

Vi ønsker dere alle velkommen til Harstad!

Med vennlig hilsen
Nicolai Christensen
Sportslig leder, Harstad Innebandyklubb