Informasjon til lagene

Garderober
Grunnet en eliteseriekamp i fotball for damer ute på stadion, vil vi kun ha to garderober frem til kl 1700 på lørdag i utgangspunktet. De skulle egentlig ha garderobene fra kl 1200, men vi har fått utsatt det til 1230. Vi håper derfor at Fredrikstad og Haugerud er rask ute av garderobene etter sin første kamp, burde gå fint til 1230. Lye og Alta får uttdelt en garderobe når de kommer som de vil ha ut helgen. Fredrikstad og Haugerud får nye garderober til kampene som begynner kl 18 og kan ha disse resten av helgen. Vi beklager på det sterkeste dette, men det kom bare som en infosak fra Harstadhallen denne uken selv om vi bestilte hallen for en god stund siden.

All-star lag
Det vil kåres et lag i løpet av helgen, fem utespillere pluss keeper. Grunnet Haugerud sitt tidlige fly hjem, er det mulig at dette gjøres på bakgrunn av lagenes to første kamper lørdag, men vi får se hvordan vi løser dette.

Børskarakter
Under helgen vil vi ha et panel som setter børskarakterer på spillerne etter kampene. Vi gjør dette for å krydre arrangementet litt, og vi håper dette blir godt mottatt. Det vil kåres en beste spiller fra hvert lag som vanlig, dette gjøres av sekreteriatet som er uavhengig av børskarakterene.

Kampreglement
Minner om at kampene ikke avgjøres ved straffeslag som har vært praktisert i eliteserien i år.

Farger drakter
Lye har gule drakter, blå shorts og blå sokker(mørkeblå bortedrakt) , Alta har sorte drakter, hvit shorts og hvite sokker(hvit bortedrakt), Haugerud har røde drakter, blå shorts og blå sokker, Fredrikstad har hvite drakter, rød shorts og hvite sokker(svart bortedrakt).

Kampprosedyre
Banen vil være klar ca 1 time før kamp for lagene(imellom kamper kan dette være litt kortere). Baller for oppvarming vil være tilgjengelig hele tiden. Vi ber lagene gå av banen 10 minutter før kamp, og være tilbake 5 minutter før kampen starter. Spillerne vil leses opp under de siste 5 minuttene, uten noen spesiell oppstilling/innmasj. Ca 2 minutter før kamp blir det line-up.

Kafeteria
Det vil være salg av mat og drikke under hele helgen, med et bra utvalg av sunt og usunt. Frukt/kaffe vil være tilgjengelig i garderoben(i en viss mengde), slik at lagene ikke trenger tenke på det.

Salg av køller
Vi har mye køller liggende om det skulle oppstå noe uforutsett. Ta kontakt med undertegnende.

Vi ønsker alle lagene lykke til og håper dere får det fint opphold i Harstad!

Med vennlig hilsen
Nicolai Christensen
Sportslig leder Harstad IBK