Lær mer om Haugerud IF

haugerudHvordan gikk det denne sesongen
– Avdelingsvinner 1.div Østland menn. 18 av 18 seirer og mål forskjell på 292 – 61

Forventninger/målsetninger for ESK
– Vi forventer å bli nr 1 eller 2 og rykke opp til Eliteserien.

Hva må gjøres for å lykkes med disse målsetningene
– Vi må opp på vårt beste nivå, og dersom vi klarer det skal vi være gode nok til å ta plass 1 eller 2.

Nøkkelspillere for laget deres
– Laget Haugerud

Hva tipper dere rekkefølgen til lagene i ESK blir
1.Haugerud
2.Fredrikstad
3.Lye
4.Alta

Hva er kunnskapen deres om de andre lagene
– Vi har alltid hatt tøffe og jevne oppgjør mot Fredrikstad. Vi regner med at det vil bli det nå også når så mye står på spill. Vi hadde også 2 tøffe oppgjør og vant 1 hver sist vi møtte Lye og begge var i Eliteserien. Nå er vi styrket fra den gang, samt de beste i Stavanger er vel i Sandnes, men det er fortsatt mye kvalitet i laget og det blir nok også en meget tøff nøtt. Alta kjenner vi veldig lite til og de skal det bli spennende å stifte bekjentskap med.

Forventninger til Harstad som arrangør
– Vi forventer at dere er behjelpelige med ting vi lurer på når vi er der oppe. Samt hjelpe oss med forklaring av transport til og fra hallen, hva som går raskest. Sist vi var oppe og besøkte dere var dere eksremt hjelpsomme. I tillegg regner vi med at dere lager et vanvittig bra arrangement med bra musikk og for promotert kvalifiseringen skikkelig.

Hva vet dere om Harstad IBK som klubb og Harstad by
– Vet at harstad de siste årene har vært opp og ned i eliteserien, men at de i år berget plassen med 13 sekunder igjen å spille. Er et lag som tar poengene sine hjemme for det meste og sliter borte. Harstad by vet vi ikke så veldig mye om men det har vi jo muligheter for å gjøre noe med nå.

Les mer om Haugerud sin spillerstall her